- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
Rady a NávodyŠkolka Praha 10 nás oslovila hned první den

Školka Praha 10 nás oslovila hned první den

Školka Praha 10 sice nebyla naší první volbou při hledání vhodné školky pro našeho syna Matouše, ale v momentě, kdy jsem měla tu čest tuto školku vidět na vlastní oči, a dokonce se v ní i společně s paní učitelkou projít a seznámit s prostředím i dětmi, byl výběr školky v podstatě vyřešený. Školka je nejen útulná uvnitř, ale také venku, a to díky překrásné vzrostlé zahradě, která dodává prvorepublikové stavbě, ve které se školka nachází, na vkusu a oslnivosti. 

MŠ Praha 10 je dokonalá

MŠ Praha 10 je naprosto dokonalá, a to po všech směrech. Tato soukromá mateřinka, která se nachází v Praze v Dubči je naprosto dechberoucí. Objekt školky prošel velmi náročnou rekonstrukcí, která je dle mého názoru absolutně zdařilá. Dětem se ve školce líbí a dokonce s v ní cítí jako doma. To je pro mě znamení toho, že je ve školce o děti naprosto skvěle postaráno a nic jim nechybí. Pro Matouše je tato instituce jako dělaná, jelikož je velmi nemluvný tříletý kluk, který potřebuje čas na to, aby se kdekoliv v novém prostředí adaptoval a začal důvěřovat lidem. V této školce se adaptoval velmi rychle, a dokonce navázal i po poměrně krátké chvíli nové kontakty s vrstevníky, což je u Matouše opravdový zázrak a pro mě velký úspěch. 

Soukromá školka Praha 10 je pro Matouše přínosná 

Soukromá školka Praha 10 je pro Matouše velmi přínosná. Učení zde probíhá hrou a zábavnou formou, tudíž se Matouš nemá problém rychle zorientovat a ve hře s vrstevníky fungovat. K tomu všemu je nutné přičíst také kvalitní vzdělávání, které je do detailu propracované a které dětem nabízí vyžití takřka ve všech možných směrech. Učitelky se ve školce zaměřují zejména na komplexní rozvoj myšlení a také poznání, a to do jisté míry také formou prožitku a neuvěřitelně napínavých her. Jsem nesmírně ráda, že můj syn může navštěvovat právě tuto mateřinku.

Naše weby

Nejnovější články

- Reklama -Newspaper WordPress Theme

Ostatní právě čtou

Další články autora

- Reklama -Newspaper