- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
ZajímavostiElement ohně

Element ohně

Oheň je symbolem tepla a energie. Tento element přináší do domova útulno a také si s jeho pomocí můžeme ohřát potravu. Oheň měli lidé vždycky sebou a nosili jej všude, kam šli. 

Pro lidstvo byl velmi důležitý a je dodnes. Lidé narození ve znamení spojená s ohněm jsou energičtí, silní a společenští. Mají vrozenou odvahu a soutěživost.

Často konají a převádějí své myšlenky ve skutky. Propojuje nás také se svým vnitřním já, s egem, se kterým musíme často bojovat, abychom si nenadělali problémy.

Je symbolem silné vůle a kontroly nad sebou samými. Pravidelné dýchání a meditace nám pomáhá náš vnitřní oheň krotit. Při fyzickém cvičení je však potřeba oheň vypustit, tak, abychom dosáhli výsledků. Je také symbolem tance, který bývá plný energie a radosti.

Rádi byste se dozvěděli o dalších zajímavých tématech jako například módě, špercích, drahých kamenech, přírodě, slavných lidech, zvířatech či o tom co pro nás mají připravené hvězdy.

Podívejte se na náš blog. Můžete si zde například přečíst zajímavosti a jaký je rozdíl mezi naším horoskopem a tím čínským nebo například jak vznikl velmi zajímavý minerál síra a na co vše kromě šperků se používá.

Naše weby

Nejnovější články

- Reklama -Newspaper WordPress Theme

Ostatní právě čtou

Další články autora

- Reklama -Newspaper