- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
Rady a NávodyToto jsou naše nové modelingové hvězdy

Toto jsou naše nové modelingové hvězdy

V magických prostorách Zrcadlové síně Primaciálního paláce se v úterý 14.6. uskutečnilo vyhlášení vítězů soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2022 pro Slovenskou republiku. Jména slovenských vítězů vyhlásila topmodelka Michaela Kocianová, která se nyní rozhodla svoji energii věnovat zcela novému projektu.

Schwarzkopf Elite Model Look 2022
Soutěže krásy ve světě nejsou žádnou novinkou. Jen málo takových projektů však dodnes nese takovou prestiž, jako modelingová soutěž Schwarzkopf Elite Model Look, která rok od roku objevuje nové hvězdy přehlídkového mola, nejen na Slovensku, ale ve více než 65. zemích z celého světa.

O nadějných modelingových hvězdách ze Slovenska letos rozhodovala porota, do které si usedli topmodelka a ambasadorka soutěže Michaela Kocianová, módní fotograf Jakub Gulyás, či ředitel soutěže a spolumajitel agentur Elite Prague a Elite Bratislava Saša Jány. „Velice mě těší úroveň našich finalistů. Zároveň mám radost, že se nám podařilo uspět v souboji s městy jako New York, Qatar a Barcelona a přinést světové finále opět do Prahy. Jsem hrdý na to, že jako organizátoři soutěže pro Českou republiku a Slovensko jsme historicky nejúspěšnější zemí, co se týče počtu světových vítězek.“

Stárnutí se týká každého z nás
Ještě předtím, než jsme vyslechli jména těch dvou, kterým se letos porotu podařilo zaujmout nejvíce, tak se ke slovu dostala Michaela Kocianová. Úspěšná blondýnka se i nadále aktivně věnuje modelingu, ale veřejnosti představila své nové občanské sdružení OZ Vetulus, které založila společně se Sášem Jánym s cílem zvýšit kvalitu života seniorů na Slovensku.

Mezi hlavní aktivity sdružení patří poskytování služeb starším občanům prostřednictvím dostupného celoživotního vzdělávání se zaměřením především na technologickou a finanční gramotnost a zdraví. Kocianová si totiž myslí, že na starší generaci by se nemělo zapomínat a dívat se na ni jako na méněcennou.

„Týká se to nás všech, protože nikdo nemládne. Všichni jsme lidé a všichni stárneme. Tito lidé jsou učitelé, dali nám polovinu svých životů a vychovávali nás. Měli jsme různá setkání na geriatriích a je strašně smutné, že mnoho z těch lidí nechce jít z nemocnic domů, protože se o ně nikdo nezajímá. Ti lidé v dnešní době neumějí platit kreditní kartou, používat chytrý telefon ani si jen zavolat taxi. A je smutné, že na ně zapomínáme. Samozřejmě, nechceme v tomto směru nahrazovat stát, ale chceme ty lidi naučit takové ty základní IT věci, které jim mohou usnadnit život,“ dodala Michaela Kocianová pro Diva.sk.

Prohlášení těch nejlepších
V průběhu měsíce červen se v obchodních centrech po celém Slovensku uskutečnilo celkem 8 castingů, které navštívilo více než 1800 uchazečů. Získali tak možnost setkat se s modelingovými experty, odborníky z oblasti péče o vlasy či pleť, a dozvědět se více o světě profesionálního modelingu od ambasadorky projektu topmodelky Michaely Kocianové.

Čtveřice finalistek a trojice finalistů se médiím ukázala v modelech z módního domu Alizé a také v šatech od návrhářů Rebecca Havalcová, Ján Černý a Zoltán Tóth. Na světovém finále, které se bude po patnácti letech konat opět v Praze, naši zemi nakonec zastoupí krásná Timea Smaržíková, která ihned upoutá svým výrazným vzhledem. „Pokud vím, tak mám kořeny jen na Slovensku, ale strašně často mi lidé říkají, že na ně působím exoticky. Mám v plánu udělat si genetické testy a zjistit, jestli někde hluboko nemám takové kořeny.“

Z mužské kategorie o prvenství u našich českých sousedů zabojuje charismatický Daniel Dospel. „Přihlásil jsem se už před rokem. Byl jsem krok od podepsání smlouvy, ale nakonec jsem z toho tehdy vycouval, protože mě přemlouvali rodiče a kamarádi. Celý následující rok mě toto rozhodnutí štvalo a přihlásil jsem se opět. Jsem rád, že jsem dostal další šanci a uspěl jsem.“

Naše weby

Nejnovější články

- Reklama -Newspaper WordPress Theme

Ostatní právě čtou

Další články autora

- Reklama -Newspaper